HawkinsBux Cel mai bun site PTC de pe piata la ora actuala

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Bani Pe Net -> Paid To Click
Autor Mesaj
miami13456
Invatacel
Invatacel

Data inscrierii: 05/Aug/2009

MesajTrimis: 06/08/2009 06:55    Titlul subiectului: HawkinsBux Cel mai bun site PTC de pe piata la ora actuala Raspunde cu citat (quote)

Salutari m-am uitatat pe forum la siturile paid per click si vreu sa spun ca ar mai fi cateva situri bunicele de exemplu : [url]http://hawkinsbux.com/?r=miami13456[/url]
.Este un site ptc foarte bun.Plateste 0.02 per click asemanator neobux dar este maibun.La neobux la penis standard fara upgrade iti da in jur de 10 anunturi pe zii ,pe cand pe hawkinsiti da 100 .Da nam scris Gresit 100 de anunturi pe zii.adica tu clickuind iei 2$per zii si daca mai ai si referals si mai mult.mi se pare cel mai bun site de acest gen tinand cont ca mi-am si primit bani68$ luna trecuta.Daca nu credeti incercati.
Pentru informatii ma putetii gasii pe id:devilboy3249 8-)
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Bani Pe Net -> Paid To Click Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro