|
|
|
| Autor |
Mesaj |
costica19 Invatacel

Data inscrierii: 28/Sep/2008 Mesaje: 34
|
Trimis: 28/09/2008 21:31 Titlul subiectului: Ajutor pentru incepatori |
|
|
Desigur te vei întreba cum este posibil!
Ei bine uite câtiva pasi simplii pentru a face sute de dolari pe saptamâna!
Ei bine ideea este una simpla! Prin intermediul internetului, oamenii sunt cei mai mari consumatori de informatie! Astfel, cei care vând informatia doresc sa îsi faca anunturile cât mai cunoscute!
Asa au aparut PTC-urile (paid-to-click). PTC-urile sunt siteuri care ofera pentru companii spatiu/linkuri de publicitate, si ofera în acelasi timp bani pentru TINE. Practic, companiile TE platesc pentru a le vedea reclama in timp ce siteurile PTC sunt un intermediar intre voi.
Astfel pentru fiecare click pe un anunt primesti între 1 si 2 centi (EUR sau USD difera de la site la site) iar pe siteuri sunt între 6 si 20 reclame pe zi!
Asta înseamna între 6 si 40 centi pe zi din câteva clickuri pe UN site!
DAR castigul tau se poate mari de 2 ori, de 3 ori, de n ori prin simpla recomandare a siteului catre prietenii tai! (primesti un BONUS egal cu 100% din câstigurile prietenilor tai adusi pe site)!
Asfel, cel putin teoretic câstigul tau devine nelimitat, din doar câteva clickuri pe niste reclame!
Modalitatea de plata difera si ea! Cele mai numeroase siteuri ofera plata prin PAYPAL sau ALERTPAY
Ce sunt acestea? - Acestea sunt un fel de 'banci online'. Tu iti deschizi un cont la 'banca', PTC-ul o sa îti trimita banii în cont, iar de acolo ai mai multe variante:
ori îi cheltui (cumperi ceva de pe internet), ori îi transferi pe cardul tau(REIFFEISEN,BT,BCR,BANC POST,etc.), ori îi plasezi direct în contul tau din banca.
Exemplu:
1 om x 10 siteuri x 10 clickuri/site x 30 zile = 30$ / LUNA
2 oameni (tu + un prieten) x 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 60$ / LUNA
3 oameni (tu + 2 referali) X 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 90$ / LUNA
4 oameni (tu + 3 referali) X 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 120$ / LUNA
5 oameni (tu + 4 referali) X 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 150$ / LUNA
6 oameni (tu + 5 referali) X 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 180$ /LUNA
11 oameni (tu + 10 referali) X 10 siteuri x 10 clickuri x 30 zile= 330$ /LUNA (aproape 10 milioane pe luna "lucrand" doar 15 minute pe zi! Merita!)
Si lista poate continua! Iar 10 oameni adusi pe site nu e un numar mare!
Recomandarile mele pentru a face bani frumosi în doar 10-20 minute pe zi in timp ce vorbesti pe messenger
-. Nu încerca sa trisezi prin crearea mai multor conturi pe acelasi site deoarece ti-l vor închide si vei pierde economiile
-. Alege acelasi user si parola la toate conturile (sa nu le încurci)
-. Înscrie-te pe cât mai multe siteuri, fiecare site înseamna o noua sursa de castig
-. Pune toate linkurile siteurilor unde esti înscris într-un fisier (sau in bookmarkul browserului) si deschide-le pe toate în acelasi timp, într-un browser cu taburi (Mozzila Firefox, Opera, IE 7) pentru a nu pierde timpul aiurea _________________ Bani de buzunar de aici:
http://www.neobux.com/?r=costica19 |
|
| Sus |
|
 |
Randy Administrator

Data inscrierii: 30/Iul/2008 Mesaje: 167 Localitate: Târgu Jiu
|
Trimis: 29/09/2008 00:26 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca trebuia un inreg roman, o explicatie simpla si la obiect e suficienta.Oricum mersi pt. sprijin!  _________________ Fac [url=http://schimbdelink.blogspot.ro/]schimb de link[/url] si/sau [url=http://schimbdelink.blogspot.ro/]advertoriale[/url] !  |
|
| Sus |
|
 |
luyzette Priceput

Data inscrierii: 17/Ian/2009 Mesaje: 65 Localitate: your harddisk
|
Trimis: 17/01/2009 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
nice, de sata stiam, desi nu prea ma pasioneaza in mod exceptional, da cred ca o sa incep sa ii acord mai multa atentie de curiozitate, tu voi cati vani faceti pe luna, in acest moment? |
|
| Sus |
|
 |
costica19 Invatacel

Data inscrierii: 28/Sep/2008 Mesaje: 34
|
Trimis: 22/01/2009 15:12 Titlul subiectului: |
|
|
Pot sa va spun ca nu fac prea multi bani din PTC de aceea am si scris in semnatura "bani de buzunar" DAR mi-a imbogatit cunostintele in domeniu si incel din urma mi-am facut un blog iar cu putini bani castigati din PTC doresc sa-mi cumpar un domeniu ......sa nu mai merg pe "gazduire moca" iar de aici ti se deschid alte posibilitati ..........cu acesti bani iti poti face reclama si multe alte lucruri.......asa ca eu consider ca PTC urile isi au si ele rostul lor (pentru cei care sunt perseverenti). Cei care vor sume mari peste seară sa nu se mai incurce .......de pomana nu da nimeni , chiar si pe internet trebuie sa muncesti ca sa castigi un ban. _________________ Bani de buzunar de aici:
http://www.neobux.com/?r=costica19 |
|
| Sus |
|
 |
luyzette Priceput

Data inscrierii: 17/Ian/2009 Mesaje: 65 Localitate: your harddisk
|
Trimis: 23/01/2009 17:57 Titlul subiectului: |
|
|
te cred, nu ai cum sa devii miliardar din net mai ales asa, peste noapte..da si cate eforturi faci ca sa castigi nish bani pe net....ti se duce toata rabdarea _________________ [URL=http://BannerBreak.com/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|