Afla care este cel mai bun PTC site

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Bani Pe Net -> Paid To Click
Autor Mesaj
evandana
Invatacel
Invatacel

Data inscrierii: 06/Mar/2010

MesajTrimis: 06/03/2010 12:18    Titlul subiectului: Afla care este cel mai bun PTC site Raspunde cu citat (quote)

Buna! as dori sa fac fac si eu o prezentare la cel mai pun PTC site de pana acum.Este vorba despre neobux,si cel mai mare avantaj al acestui site este ca plateste dupa un minut dupa tranzactia facuta,astfel imposibil sa nu iti primesti banii,mai mult de atat nici nu cred ca este nevoie.
Este adevarat ca te ridici cam greu ,intr-o luna doua poate trei daca nu te tii de treaba.
Daca va ve-ti tine de treaba imposibil sa aveti sanse de nereusita.
Cei care sunteti interesati in a face bani pe net va recomand neobuxul cu inrcredere,de pe acest site poate traii o familie intreaga foarte usor.Aveti aici linkul de inregistrare pe site: Buna! as dori sa fac fac si eu o prezentare la cel mai pun PTC site de pana acum.Este vorba despre neobux,si cel mai mare avantaj al acestui site este ca plateste dupa un minut dupa tranzactia facuta,astfel imposibil sa nu iti primesti banii,mai mult de atat nici nu cred ca este nevoie.
Este adevarat ca te ridici cam greu ,intr-o luna doua poate trei daca nu te tii de treaba.
Daca va ve-ti tine de treaba imposibil sa aveti sanse de nereusita.
Cei care sunteti interesati in a face bani pe net va recomand neobuxul cu inrcredere,de pe acest site poate traii o familie intreaga extrem de usor.Aveti aici linkul de inregistrare pe site: http://www.neobux.com/?rh=7261746173616E6475

PS:Ca sa va fiu de folos pana la capat,dupa ce v-ati inregistrat si vreti sa va logati ,va spun sa nu treceti la "Secondary Password" nimik ,sa nu scrieti nimik si sa nu o confundati cu confirmarea parolei de sus ca altefel nu va va intra pe site."Secondary Password" este o a doua parola pe care o ve-ti pune cand ve-ti dori pentru securitatea contului.
Numai bine ,si mult succes!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Bani Pe Net -> Paid To Click Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro